MKB / Ondernemersloket inloopspreekuur voor ondernemers.

Wilt u als ondernemer overleggen over de juistheid van een beslissing, weten of er alternatieven zijn, een dreigend conflict of advies over -het voorkomen van- juridische consequenties, maak dan gebruik van ons spreekuur voor ondernemers.

Als ondernemer is het verstandig goed beslagen ten ijs te komen. Het is dan aan te raden u te laten voorlichten.

Tijdens het spreekuur kunt u al uw juridische of ondernemersvragen aan ons voorleggen. Dit kan gaan over bijvoorbeeld:

  • arbeidsrecht: ontslag (op staande voet), arbeidsongeval, arbeidsconflict of ziekte;
  • aansprakelijkheid: u bent of dreigt te worden aansprakelijk gesteld;
  • incasso: zijn er mogelijkheden om u geld te ontvangen, faillissement, beslagleggen
  • verzekeringsrecht: verzekeraar keert niet uit na schade, arbeidsongeschiktheidsverzekeraar wil niet betalen, ben ik aansprakelijk, welke verzekering moet is sluiten;
  • contractenrecht: moet ik algemene voorwaarden hebben, ik lijd schade door te late of onjuiste levering, moet ik afspraken vastleggen;
  • ondernemingsrecht: ik wil een vennootschap oprichten of beeindigen, ben ik als bestuurder aansprakelijk, ik ga samenwerken met iemand anders, hoe kan dat het best. 

Wat kunt u verwachten van ons ondernemers spreekuur

Alle juridische of ondernemersvraagstukken kunt u aan ons voorleggen. Omdat wij met veel extern deskundigen op allerlei vlakken samenwerken, kunnen wij eenvoudig advies inwinnen. Weten wij het antwoord niet direct of hebben wij extern advies daarvoor nodig, dan bellen wij u op een later tijdstip terug.

Tijdens het adviesgesprek kunnen wij u adviseren over de te volgen weg, de do's en don'ts. Wij helpen u een strategie te bepalen en adviseren over haalbaarheid, kosten en kansen. U krijgt een eerlijk advies zodat u een goede afweging kunt maken.
Niet zullen wij tijdens het spreekuur inhoudelijk stukken controleren, becommentariŽren en/of schriftelijke stukken maken. U dient hiervoor een aparte afspraak te maken.

Wat kost een adviesgesprek

Het eerste gesprek tijdens het inloopspreekuur is volledig kosteloos. De maximale duur van het inloopspreekuur is 20 minuten.

Aanmelden Juridisch Ondernemersloket

Iedere dag tussen 16:00 en 18:00 uur kunt u gebruik maken van het spreekuur. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Het is voor ons prettig om te weten waar uw vraag over gaat. Zo kunnen wij de advocaat met het juiste specialisme inzetten. U krijgt daardoor deskundig en toegespitst advies.

Wilt u een ander tijdstip komen? Dat kan, u kunt dit aangeven bij de aanmelding met onderstaand formulier of telefonisch 0800-4455000.

Bedrijfsnaam*

Naam*

Telefoonnr*

Emailadres*

Ik heb een vraag over:

Toelichting:

 

Wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

 

Volg ons   LinkedIn   Twitter   Facebook