Spreekuur voor juridisch advies

Het blijkt dat consumenten en ondernemingen / MKB  en ZZP-er niet snel juridisch advies inwinnen. Dat is jammer.

Vaak blijkt dat een juridisch probleem of de gevolgen in het begin eenvoudig voorkomen of beperkt hadden kunnen worden. Ook voor een juridisch probleem geldt dan hoe sneller en deskundiger aangepakt, hoe beperkte de gevolgen blijven.

Maar al te vaak zien wij dat een geschil in de voorfase eenvoudig voorkomen had kunnen worden door goede afspraken te maken.

Doel spreekuur juridisch advies

Onder het mom voorkomen is beter dan genezen, hebben wij dagelijks gratis spreekuur. Een laagdrempelig en kort juridisch advies over uw situatie. Het doel van het spreekuur is dan ook kort en gratis juridisch advies te bieden dat voor iedereen toegankelijk is.

Tijdens het spreekuur kunt u uw situatie voorleggen aan een advocaat of specialist. U wordt geadviseerd en kunt uw vragen stellen. Het spreekuur duurt 20 minuten en is volledig kosteloos. De advocaat kan u adviseren over de mogelijkheden en eventueel een procedure. 

Wilt u daarna de juridische kwestie verder laten uitzoeken of de zaak bij ons in behandeling geven, dan kan dat natuurlijk.

Rechtsgebieden spreekuur

Omdat niet iedere advocaat of adviseur thuis is op alle rechtsgebieden, vragen wij aan te geven waarover uw vragen gaan. Zo krijgt u advies van de juiste advocaat of adviseur.

Wilt u verder met ons

Wilt u na het advies gesprek de kwestie door ons laten behandelen? Dan kan dat natuurlijk. Zowel voor consumenten als bedrijven hebben wij aantrekkelijke mogelijkheden.

Heeft u een juridische vraag en wilt u deze graag aan een gespecialiseerde advocaat of adviseur voorleggen? Dan kunt u zich direct aanmelden voor het inloopspreekuur.

Het spreekuur is dagelijks tussen 16:00 en 18:00. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Aanmelden kan via het aanmeldformulier inloopspreekuur of door te bellen met 0800-4455000.

Volg ons   LinkedIn   Twitter   Facebook