Legal made simple

Onze specialisatie en snelheid van handelen staan borg voor een continue kwaliteit op het allerhoogste niveau. In alle gevallen staat ons ‘geen woorden, maar daden’ aanpak voorop.

In onze visie behaal je succes niet door het scheppen van afstand maar juist door het verkleinen daarvan. Communicatie staat centraal, daarmee doorgronden we uw situatie en bepalen de strategie. Een bedachtzame werkwijze die leidt tot św succes.

Uniek in Nederland

U vindt bij ons een breed aanbod van advocaten, juristen, mediator en zelfs arbeidsdeskundige en medisch adviseur. Een aanbod dat  u nergens anders in deze vorm zult vinden. Wanneer u dus kiest voor ons kantoor dan kunt u rekenen op de juridische invalshoek die uw belang voorop stelt; zonder compromissen.

Soms kiezen wij een bijzondere insteek zoals het inschakelen van een mediator of het treffen van regelingen. Soms is het verstandiger om het ' juridische gelijk’ te laten wijken voor het behoud van een zakelijke relatie. Maar ' is de maat vol' , dan kan er direct geprocedeerd worden.

Onze advocaten zijn gedreven in het procederen van kantonrechter tot in hoger beroep bij het hof.

Gratis eerste advies


Wordt u geconfronteerd met een juridisch probleem of wilt u gewoon even overleggen? Een goed gesprek ligt aan de basis van ons werk en uw recht. Wij toetsen meteen of u het bij het rechte eind heeft en op welke wijze u het gelijk aan uw kant kunt krijgen. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

Volg ons   LinkedIn   Twitter   Facebook