Advies bij letselschade tijdens spreekuur

Het letselschadespreekuur is een (inloop)spreekuur waar slachtoffers van een verkeersongeluk of arbeidsongeval heen kunnen voor begeleiding.

Het spreekuur is niet bedoeld voor medische behandeling, wel voor advies over uw juridische positie als het bijvoorbeeld gaat over aansprakelijkheid, schadevergoeding en smartengeld.

Het spreekuur is dagelijks tussen 16:00 en 18:00 uur. Wij vragen u wel om even telefonisch of per mail aan te melden. Kunt u dit tijdstip niet of wilt u direct contact, bel dan voor het maken van een afspraak of telefonisch advies 0800-4455000.

Letselschade door een verkeersongeluk

Onder een verkeersongeluk vallen alle denkbare ongevallen met auto, motor, fiets, openbaar vervoer en zelfs als u voetganger bent. Het gaat hier om ongelukken die plaatsvinden op de openbare weg (trottoir, fietspad, rijbaan enz). Omdat voor ieder ‘soort’ ongeluk bijzondere regels kunnen gelden, is het verstandig altijd even contact met ons op te nemen. Zo wordt u als fietser of voetganger extra beschermd. Dat geldt ook voor kinderen jonger dan 14 jaar. Het advies is altijd vrijblijvend en zonder kosten.

Letselschade door een arbeidsongeluk

Is u een ongeluk op het werk overkomen dan hebben we het over een arbeidsongeval. Ook hier is een enorme diversiteit aan ongelukken denkbaar. Zo gebeuren veel arbeidsongevallen in de bouw, met een heftruck en machines. Maar ook kan het zijn dat u bent blootgesteld aan gevaarlijke stoffen en daardoor gezondheidsschade opliep.
Ook bij arbeidsongevallen adviseren wij u altijd contact op te nemen en u te laten adviseren door een letselschade-expert. Dit advies is vrijblijvend en zonder kosten.

Hulp bij letselschade

Onze letselschadespecialisten en letseladvocaten helpen u graag verder. Bel voor een eerste advies of maak een afspraak voor het spreekuur 0800-4455000.

Ik wil mij aanmelden voor het spreekuur:

Naam*

Email*

Telefoon*

 


Volg ons   LinkedIn   Twitter   Facebook