Spreekuur Letselschade Nijmegen

Iedere dag tussen 16:00 en 18:00 houden wij spreekuur letselschade in Nijmegen. Tijdens dit spreekuur beantwoorden wij al uw vragen over letselschade en schadevergoeding.

Bel om aan te melden of direct advies (024) 388 66 80.


Uw letselschade-experts in de regio Nijmegen / Wijchen zijn:

Hijink letselschade advocaat rond

mr. O.A.M. (Oscar) Hijink, letselschade-advocaat LSA

Driessen-letselschadespecialist-Nijmegen

mr. E.G.M. (Eelco) Driessen, letselschadespecialist, NIVRE


Wanneer u door een verkeersongeluk of bedrijfsongeval letselschade heeft opgelopen, is het altijd aan te raden deskundige juridische bijstand van een letselschadespecialist in te roepen. Als iemand anders schuldig is aan het ongeluk, dan is de rechtsbijstand van de letselschadespecialist in Nijmegen gratis. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kosten van een advocaat of letselschadespecialist in de letselzaak.

Net als uw schade moet de aansprakelijke partij de kosten van rechtshulp vergoeden. Dit is wettelijk geregeld.
Vaak blijkt dat bestuurders ook zelf verzekerd zijn, op basis waarvan de letselschade wordt vergoed. Woont u in de regio Nijmegen, en heeft u letselschade opgelopen, bel dan voor advies (024) 388 66 80.

Keurmerk Letselschade Nijmegen

Als u rechtsbijstand zoekt van een letselschadespecialist of letselschade advocaat in Nijmegen, let dan goed op de kwaliteit en ervaring. In ieder geval adviseren wij te controleren of de letselschade-expert is aangesloten bij het Keurmerk Letselschade. Natuurlijk kunt u ook letseladvies inwinnen als u elders woonachtig bent of het ongeluk niet in Nijmegen heeft plaatsgevonden. Het is niet van belang voor het claimen van de schadevergoeding of de schuldige partij in Nijmegen woont.

Letselschade claimen Nijmegen

Besluit u om uw belangen door ons te laten behartigen dan plannen wij een gesprek bij u thuis. Tijdens dat gesprek inventariseren wij uw letsels en de gevolgen. Alle kosten die u maakt worden in de vorm van een schadevergoeding geclaimd bij de schuldige partij.
Bij schade kunt u denken aan hulp in de huishouding, aanpassingen, ziektekosten, reiskosten, verlies aan verdienvermogen en smartengeld.

Rechtsbijstand van letselschade advocaat in Nijmegen

De advocaten en letselschadespecialisten op ons kantoor in Nijmegen voldoen aan de hoogste eisen. Zij zijn lid van LSA, NIVRE en het Keurmerk Letselschade. Onze rechtsbijstand bij letselschade voldoet aan de hoogste eisen als het gaat om ervaring, kwaliteit en slachtofferbescherming. Door de unieke combinatie tussen letselschadespecialisten en letselschade advocaten, kunnen wij u van onderhandeling tot aan de hoogste rechter bijstaan.

Spreekuur letselschade Nijmegen

Tijdens het spreekuur kunt u al uw vragen stellen over letselschade. Veel voorkomende vragen zijn:

  • heb ik recht op schadevergoeding en smartengeld;
  • wat kost een letselschadespecialist;
  • is no-cure-no-pay aantrekkelijk;
  • wie moet ik aansprakelijk stellen;

Heeft u een verkeersongeluk of arbeidsongeval gehad en letselschade opgelopen? Wilt u weten of u recht heeft op een schadevergoeding of smartengeld? Hoe hoog is uw schadevergoeding? Heeft u whiplash-klachten? Of wilt u een second opinion? Twijfel niet langer en kom langs. Het spreekuur in Nijmegen is altijd zonder kosten.

Tijdens het inloopspreekuur in Nijmegen zullen we alle tijd nemen om geheel vrijblijvend en zonder kosten te adviseren over uw letselschade. Wij vragen u wel een afspraak te maken, zodat wachttijden kunnen worden voorkomen.

Reserveren kan per telefoon (024) 3886680 of via onderstaand contactformulier.

Nijmegen

Kerkenbos 1020a
6546 BE Nijmegen

T (024) 388 66 80

Ik wil mij graag aan te melden voor het gratis inloopspreekuur in Nijmegen.

Naam*

Telefoon*

Email*

 

 

Volg ons   LinkedIn   Twitter   Facebook