Spreekuur letselschade DoetinchemKeurmerk Letselschade Doetinchem

 

Bezoek ons gratis spreekuur letselschade en bel (0314) 344 240 om u aan te melden. Ook bezoeken wij u thuis in de regio Doetinchem.

Dagelijks spreekuur tussen 16:00 en 18:00 uur. Bel om aan te melden of direct advies (0314) 344 240.


Uw letselschade-experts in Doetinchem zijn:

Hijink letselschade advocaat rond

mr. O.A.M. (Oscar) Hijink, advocaat LSA

Herngreen_letselschadespecialist_Doetinchem

mr. M.K. (Marit) Herngreen, letselschadespecialist NIVRE


Een ongeluk met letselschade kan uw leven flink in de war gooien. Er moet veel geregeld worden misschien rondom de kinderen, het huishouden en uw werk. Daarnaast lijdt u schade en ondergaat u misschien medische behandelingen. Al met al heeft u na een ongeluk met letselschade vaak veel aan uw hoofd: niet iets wat u op dat moment kunt gebruiken.

Wij spreken over letselschade bij iedere verwonding na een ongeval. Het kan hierbij gaan om tijdelijk (licht) letsel als blijvend zwaar letsel. Maar ook kan letsel zowel lichamelijk als psychisch zijn. Wij adviseren u altijd contact op te nemen als u letsel heeft opgelopen door een ongeluk.

Kosteloze hulp bij letselschade Doetinchem

Bij letselschade door een ongeluk adviseert onze letselschadespecialist in Doetinchem u kosteloos. Ook staan wij u bij in de schaderegeling en claimen uw letselschadevergoeding. De kosten van de letseladvocaat of letselschadespecialist verhalen wij -net als uw schade- rechtstreeks op de aansprakelijke verzekeraar. Dit is wettelijk zo geregeld, onze rechtshulp bij letsel is daarom kosteloos. 

Keurmerk Letselschade Doetinchem

Onze letselschade-experts zijn lid van het Keurmerk Letselschade, LSA en NIVRE (Nederlands Instituut van Registerexperts Personenschade) en NIS (Nederlands Instituut van Schaderegelaars). Aan onze letselspecialisten en letseladvocaat worden de hoogste eisen gesteld als het gaat op kennis, kwaliteit en ervaring.

Voor betrouwbaar en gedegen rechtsbijstand bij claimen van de schadevergoeding, adviseren wij om in zee te gaan met een erkend letselschadespecialist of letselschade advocaat.

Hoe stel ik iemand aansprakelijk?

Grofweg kunt u in twee situaties een schadeclaim instellen. Ten eerste als u zelf verzekerd bent tegen schade en ten tweede als een ander aansprakelijk is voor het ongeval.

Wilt u weten waar u recht op hebt? Ons letselschadeburo geeft een gratis beoordeling tijdens het spreekuur over uw situatie. Belangrijk is uw schade-aanrijdingsformulier, het politierapport en uw verzekeringspolis mee te nemen. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. 

Bij een verkeersongeval is het niet altijd direct duidelijk wat er gebeurde en wie aansprakelijk is. Soms zullen wij aanvullende informatie bij getuigen of Politie moeten inwinnen. Wij kunnen de aansprakelijkheid beoordelen tijdens het spreekuur letselschade in Doetinchem.

Schadeposten bij letselschade

Onze letselschadespecialist in Doetinchem helpt u met het bepalen en begroten van de schadeposten. Een schadevergoeding bestaat uit alle kosten die u heeft gemaakt door het ongeval, maar ook alle inkomsten die u misloopt hierdoor. Ook heeft u recht op smartengeld, immateriele schadevergoeding.

Schadeposten kunnen zijn:

  • medische kosten voor behandeling en medicijnen
  • beschadigde kleding en zaken
  • gemist inkomen / loonderving
  • studiekosten door studievertraging
    huishoudelijke hulp
  • tuinhulp
  • smartengeld

Het spreekuur letselschade Doetinchem, voor al uw vragen over letsel

Voor al uw vragen over letselschade, aansprakelijk stellen, eisen schadevergoeding en recht op smartengeld bezoek ons gratis spreekuur letselschade in Doetinchem.

Aanmelden voor het spreekuur letselschade is noodzakelijk. Dit kan per telefoon (0314) 344 240 of via onderstaand contactformulier.

Contactgegevens

Doetinchem

T (0314) 344 240

Ik wil mij graag aanmelden voor het gratis
inloopspreekuur Doetinchem

Naam*
Telefoon*
Email*

Volg ons   LinkedIn   Twitter   Facebook