Proclaimer

Op de websites van HIJINK Advocaten vindt u informatie over vele juridische thema’s beschreven. Daarnaast geeft de site toegang tot een aantal producten, nieuws, diensten al dan niet naar doorlink(partners).
HIJINK Advocaten maakt de website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en tracht informatie op een zo toegankelijk mogelijke manier aan u te presenteren.

Fouten of gebreken op website

Het kan voorkomen dat bij het opzetten van webpagina’s, het schrijven van teksten of het maken van kaarten of grafieken fouten of gebreken optreden. Wij vragen daarvoor uw begrip. Uw reactie stellen we op prijs, het geeft ons gelegenheid de fouten en gebreken te herstellen. Via de knop Contact bovenaan de pagina kunt u aangeven waar op de website volgens u een fout of gebrek te vinden is. Uw reactie zal door de betreffende maker van de webpagina bekeken en zonodig aangepast worden. Ook voor algemene vragen of klachten kunt u terecht op de contactpagina.

Links naar andere websites

Via de website van HIJINK willen we zo volledig mogelijk juiste informatie aanbieden aan rechtzoekenden en professionals. Daarom vindt u vele verwijzingen en hyperlinks naar websites van andere organisaties. De verantwoordelijkheid voor de inhoud, de betrouwbaarheid van deze websites en de werking van de links ligt bij de makers daarvan. Deze websites vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de visie van HIJINK Advocaten.

(Her)gebruik van tekst of beeld, model of ander materiaal

De informatie en het materiaal op de website van HIJINK mag u mťt bronvermelding gebruiken, downloaden, kopiŽren en vrij verspreiden, maar niet voor commerciŽle doeleinden. Zorg daarbij wel altijd voor bronvermelding.

Vragen over de website?

Heeft u vragen over de website? Laat dat dan aan ons weten via 0800-4455000 of een emailbericht.

 

Volg ons   LinkedIn   Twitter   Facebook